Over Ons

De Beparode
Sinds 1980

Een vast vakantieverblijf

We zijn het gehele jaar geopend. We wonen bij het hotel zodat we dag en nacht voor uw dier kunnen klaarstaan.
Uiteraard zijn wij vakgediplomeerd en een erkend leerbedrijf. Bij De Beparode verzekert u zich van de beste zorg voor uw huisdier. Ons streven is om uw huisdier optimaal op te vangen en te verzorgen. Behalve katten mogen ook kleindieren zoals konijnen,cavia’s en vogels bij ons logeren.
INFORMATIE VERBLIIJF

Afspraken

Voor dat uw huisdier komt logeren maken we een afspraak met u zodat u de juiste indruk krijgt hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Tevens kunnen we dan al uw gegevens en de gegevens van uw huisdier noteren en worden alle speciale wensen zoals voeding, eventueel medicijnen of bijzonderheden schriftelijk vastgelegd. Bel gerust voor een afspraak.

INFORMATIE VERBLIIJF

Als u uw kat (ten) komt brengen:

De eerste dag zal voor uw kat wat onwennig zijn en gaat daarom altijd eerst in zijn eigen kamertje,(voorzien van een lekkere mand met dekentje, kattenbak ,drinkbak)  zodat die met een veilig gevoel de hele unit kan overzien. We zetten gelijk zijn lievelingshapje erbij om het dier zich thuis te laten voelen.

Zodra we merken dat de poes rustig zijn omgeving gaat verkennen, mag de poes uit zijn hok en kan die de hele unit  bekijken.

Voor de nacht gaat die terug in zijn kamertje zodat we de volgende morgen goed kunnen controleren of er gegeten, gedronken is en of de kattenbak is gebruikt. Het eten wordt 3x daags geserveerd. Natuurlijk krijgt het dier dat eten wat u opgegeven heeft.

In ons hotel beschikken we over 5 grote speelunits voorzien van centrale verwarming en volop speelgelegenheid en ligplekjes. In elke unit zijn voldoende kamertjes zodat elke gast ook een eigen ruimte heeft.

Meerdere katten uit een gezin kunnen als dat gewenst is  meerdere hokken krijgen we kunnen de tussenschotten weg halen zodat er meer hokken aan elkaar zijn en de dieren samen zijn.